20 Oktober 2008

Kesal Betol

Hari ini aku merotok...
Hari ini aku kesal betol...
Ape ngentam jadi kesal???
Haaa... aku ni nak betenang sikitlah
Eh.. malah dapat kerje-kerje macam-macam
Macam mane nak betenang
Kerje-kerje ni bukan tugas pokok aku
Tapi kenape aku yang kene kerje-kerje
Alahmakjaaaaang...
Heemmm... kubantai tidorlah
Pure-pure sakit kepale
Mamposlah situ
Macam aku ni robot pulak
"Aku juga manusia" kate seorang penyanyi
Bantailah...

Hari ini...
Aku dah tulis langsung input bahan website
Aku dah buat anggaran satuan kerje
Aku dah buat keputusan naik gaji orang
Aku dah buat tugas-tugas kerje aku

Haa... ape ngentam aku kene suruh ngadap Sekda minta tanda tangan
Suruh orang lain aje
Ini kan kerje orang anggaran pemerintah
Kerne suratnye punye orang tu
Aku tak ndak
Suruh orang lain aje
Aku nak betenang

(hahaha... Tomy yang kene kerje ngadap Sekda, terus kene tolak same protokol)



1 komentar:

  1. Makanya...jangan terlalu rajin n selalu ngeluarin kapasitas penuh. Jadi dijejelin terus d ma kjaan. Orang kan liatnya ayah attayaya slalu bisa n bisa....keterusan d trademark-nya gitu.Boleh kok skali2 ga becus ma kjaan. U taught someone to say "NO". So, act like one. Btw identitas komentar, option 3 tidak seperti biasanya ya? Ada comment : "URL berisi karakter yang tidak sah". oe

    BalasHapus

Copyright © 2013 attayaya: Kesal Betol | Blogger Template for Bertuah | Design by Ais Bertuah